POLO, ponosan lider u TK: 10.504 pregleda tehničke ispravnosti vozila u prvih devet mjeseci 2017. godine na STPV u Tuzli i Kalesiji

U sklopu POLO GRUPACIJE djeluju i dva Tehnička pregleda vozila, u Kalesiji i u Tuzli.

Institut za privredni inžinjering, sa sjedništem u Zenici, je firma za istraživanje i eksperimentalni razvoj, planiranje i projektovanje, konstalting i edukaciju.
Ovaj Institut je obavio istražianje za prvi kvartal (I – III mjesec) 2017. godine, kada je POLO Tehnički pregled u Tuzli po prvi put bio prvi, sa 2.019 pregleda. Tome svakako treba dodati i 1.070 preglda na POLO Tehničkom pregledu u Dubnici/Kalesiji.
Na polugodišnjem izvještaju Instituta za privredni inžinjering, stanica POLO Tehnički pregled u Tuzli je bila i dalje lider u Tuzlanskom kantonu, sa 4.550 pregleda.
Stanica Polo Tehnički pregled u Dubnici/Kalesiji je u prvih 6 mjeseci obavila 2.462 pregleda.

Stigli su i novi podaci Institut za privredni inžinjering za period 01.7.2017. – 30.09.2017.
I u ovom kvartalu STPV Polo Tuzla je najbolja u Tuzlanskom kantonu sa 2.175 pregleda.
STPV Polo Kalesija je u istom periodu imao 1.317 pregleda.

Broj obavljenih tehničkih pregleda na STPV POLO u Tuzli i Kalesiji
 • U podacima Instituta, STPV Polo Tuzla je u sve tri kvartala bila najbolja Stanica na području TK.
  Ukupno, od početka godine (01.1. – 30.9.2017.), na STPV Polo Tuzla je izvšena kontrola ispravnosti na 6.725 vozila, što STPV Polo Tuzla čini liderom u TK.
  STPV Polo Kalesija je u istom razdoblju obavio 3.779 pregleda.
  Dvije stanice tehničkog pregleda vozila POLO, Tuzla i Kalesija, su od 01.01. do 30.09.2017. obavile 10.504 pregleda tehničke ispravnosti vozila, a ovim rezultatom su izuzetno zadovoljni i ponosni u menamentu POLO Grupacije.
STPV Polo Tuzla

 

STPV Polo Kalesija

POLO Grupacija, a samim tim i stanice Tehničkog pregleda u Kalesiji i Tuzli, svakim danom bilježi napredak i zadobija povjerenje klijenata.

 • “Konkurencija u TK, a posebno u Tuzli, je velika, i naš rezultat nakon dva kvartalna pregleda u 2017. godini je bio veliko iznenađenje čak i za nas.
  Od samog početka rada bilježimo napredak u rezultatima, i rastemo u očima naših klijenata.
  Nakon rezultata nakon devet mjeseci u 2017. godini, sa pravom se možemo nadati da ćemo i na kraju godine biti prvi.
  Ukoliko budemo i na kraju godine lideri, onda bi to zaista bio rezultat za ponos cijelog kolektiva POLO Grupacije, posebno mladog kolektiva u STPV Tuzla, ali i zalaganja ekipe u Kalesiji, koja nam je uvijek na raspolaganju.

  Nadamo se da ćemo zadržati naše klijente, jer smo pokazali svoj kvalitet, te da će to prepoznati i drugi” – sa ponosom govori Vildana Uščuplić-Ramović, direktor POLO GRUPACIJE.
Vildana Ušćuplić-Ramović i Vildan Ušćuplić: Brat i sestra na čelu POLO Grupacije

 

POLO doo Kalesija

Preduzeće Polo d.o.o. Kalesija registrovano je 1990. godine, a sa radom je otpočelo četiri godine kasnije baveći se prometom nafte i nafnih derivata. Sve vrijeme od osnivanja do danas, sa uposlenim kvalitetnim kadrom, kojeg čini spoj mladosti i iskustva, bilježi konstantan poslovni uspon iskazan kroz rezultate transparentnog poslovanja. Svojim planskim razvojem društvo Polo d.o.o. doprinosi uspješnom razvoju firme CPA d.o.o. Tojšići čiji je dioničar.
POLO GRUPACIJA je dobitnik brojnih priznanja u BiH i u Europi, a da su društveno-odgovorno preduzeća pokazali su nebrojeno puta kroz humanitarni rad, te izdvajanjem značajnih sredstava za razvoj sporta, kulture, obrazovanja…

 

(NKP.ba)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

%d blogeri kao ovaj: