POLO nagrađuje Vašu vjernost/ Bh. reprezentativac na finalnom izvlačenju, Škoda Fabia i druge vrijedne nagrade čekaju svoje vlasnike

07.07.2018. kompanija POLO je pokrenula vlastiti “program lojalnosti”, sa kojim je startala i nova velika nagradna igra POLO NAGRAĐUJE VAŠU VJERNOST.
Pored Kartica lojalnosti, sa kojima korisnici ostvaruju popuste prilikom kupovine na POLO objektima, koja je besplatana i dostupna za sve kupce, POLO je pokazao potpunu opredjeljenost prema klijentima, pa su i nagrade putem ankete na Facebook stranici birali upravo korisici usluga.

  • – U nagradnoj igri učestvuju fizička lica koja su u periodu od 07.07.2018. do 26.12.2019. ostvarila promet u iznosu 20+ KM na nekom od POLO objekata (Benzinske pumpe; Kurtići bb – Kalesija, Tojšići, Memići, Rainci Gornji, Dubrave i Hadžići) uz evidentiran promet na Kartici lojalnosti, ili u navedenom periodu uradili tehnički pregled vozila na STPV POLO u Kalesiji ili Tuzli.
    Vrijedne nagrade su podjeljenje na svim POLO objektima, a sva imena dobitnika su objavljivana na oficijelnoj web stranici POLO.ba, kao i u medijima; Radio Feral, Neon TV i NKP.ba.

Nakon 4 kruga po 7 termina, odnosno ukupno 28 izvlačenja, 27.12.2019. (petak) je i Finalno izvlačenje, kada će pored mnogih vrijednih nagrada biti poznat i vlasnik novog automobila ŠKODA FABIA. 
U finalnom izvlačenju će se naći svi korisnici koji su u navedenom periodu ostvarili promet na POLO objektima.
Pored glavne nagrade, biće izvučeni i sretni dobitnici drugih nagrada;
– 10X Poklon bonova za točenje goriva 20,oo KM
– 2X Poklon bon za tehnički pregled vozila 90,83 KM
– 1X set guma 
– 1X Laptop 
– 1X Sm@rt LED TV

Glavnu nagradu, novi automobil ŠKODA FABIA, će izvlačiti član fudbalske A reprezentacije BiH Eldar Ćivić. 
Kome će “Zmaj” donijeti sreću, saznat ćemo u petak (27.12.2019.).

Finalnom izvlačenju će, osim predstavnika kompanije POLO, prisustvovati i nezavisni članovi žirija, predstavnici medijskih kuća Radio Feral i Neon TV.

(NKP.ba)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

%d blogeri kao ovaj: