POLO Kartice Lojalnosti već u rukama korisnika

Uporedo sa novom velikom nagradnom POLO NAGRAĐUJE VAŠU VJERNOST, u kojoj se mogu osvojiti brojne vrijedne nagrade, uz glavnu nagradu – nova Škoda Fabia, startao je i PROGRAM LOJALNOSTI kompanije POLO.

Naime, od 07.07.2018. svi kupci i korisnici POLO usluga na POLO objektima mogu ispuniti “Pristupni obrazac” za KARTICU LOJALNOSTI, koju veoma brzo mogu preuzeti na nekom od POLO objekata za koji se odluče. Kartica lojalnosti je BESPLATNA, a može je dobiti svaki klijent POLO usluga.

Proteklog vikenda startala je podjela POLO KARTICA LOJALNOSTI.
Neki od korisnika su već preuzeli svoje kartice i startali sa ostvarivanjem prometa preko istih, te već skupljaju bonus koji će moći iskorisiti kada skupe minimalno 10 KM.

Kompanija POLO se odlučila dati popust od 3% svim svojim kupcima, a ostvareni promet ostaje na njihovim karticama i ne gubi se prelaskom u novi mjesec, novu godinu, ili na osnovu neke druge vremenske odrednice, nego važi sve dok se ostvareni bonus ne iskoristi.
Kako su potvrdili mnogi od korisnika, žele skupiti veći bonus kako bi mogli nasuti rezervoar goriva, a nakon toga nastaviti ponovo na isti način.
Osim goriva, kartice se mogu provlačiti i za ostale kupovine na POLO benzinskim pumpama.
U skorije vrijeme korisnicima POLO Kartica Lojalnosti će na njihovim računima biti ispisano i stanje ostvarenog bonusa nakon svake kupnje.

  • Prvi vlasnik POLO Kartice lojalnosti je Ahmed Hadžić iz Kalesije, koji je svoju karticu preuzeo na objektu benzinske pumpe POLO u Kalesiji (Kurtići bb).

I drugi kupci na POLO objektima preuzimaju svoje kartice lojalnosti i već ostvaruju promet i skupljaju bonuse.
Neke od footgrafija će biti objavljene na Facebook stranici POLO doo Kalesija, a fotografije možete slati i vi u inbox FB stranice.

Radi se veoma praktičnim beskontaktnim karticama sa kojima korisnici ostvaruju popuste na POLO objektima, a uz to su svi imaoci kartice koji ostvaruju promet automatski i učesnici nagradne igre.

  • – Više o Nagradnoj igri i Karticama lojalnosti na www.polo.ba

 

 

 

 

 

(NKP.ba)

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

%d blogeri kao ovaj: