Pobjeda Muhameda Osmanovića u Donjim Vukovijama je neminovna!

SDP i Muhamed Osmanović su sinoć u Donjim Vukovijama nastavili niz posjećenih javnih tribina povodom lokalnih izbora 02. oktobra 2016. godine. Na predizbornom skupu u Donjim Vukovijama građani su bez dileme poručili da će svoj glas pokloniti doktoru Muhamedu Osmanoviću i listi kandidata SDP-a za OV Kalesija.

Prisutnima su se obratili kandidati SDP-a za OV Kalesija iz Donjih Vukovija, mladi i obrazovani Šaban Hodžić, inženjer elektrotehnike, te Samra Valjevac diplomirana pravnica.

Na skupu je govorio i Šmigalović Senad, nosilac najvećeg ratnog priznanja – ZLATNI LJILJAN, koji je istakao važnost ovih izbora. Senad je predstavio kompletnu listu kandidata, i naglasio je da je to u ovom trenutku, za Kalesiju, najbolja lista!

Dževad Hadžić je, u svom obraćanju, istakao da se posljednjih dana i mjeseci u Kalesiji sve podijelilo u nekakve protivničke tabore, te je svako protiv svakog. Dio dosadašnje vlasti u Kalesiji i neki sadašnji pretendenti na vlast dijele narod: dijele ih na one koji su “sa njima” i “one protiv njih”. SDP i Muhamed Osmanović su protiv svakih podjela, posebno u Kalesiji, jer, siguran sam, i svako razuman i dobronamjeran zna, da podjele neće nikome donijeti dobro, istakao je Dževad Hadžić.

U jako emotivnom govoru Muhamed Osmanović je naglasio problem Doma kulture i ambulante u Donjim Vukovijama. Obećao je da će to riješiti već u prvoj godini svog mandata, a da to oni obećavaju već 20 godina i još nisu ispunili. Također, govorio je i o problemu pitke vode, te određenim infrastrukturnim i komunalnim problemima.

Sa predizbornog skupa iz Donjih Vukovija upućena je i poruka: „Ukoliko ste za to da Vi, kao građani, budete u centru pažnje, a ne lokalni politički moćnici koji misle samo na svoju korist, onda sada, kao nikad ranije imate priliku: Glasajte za doktora Muhameda Osmanovića, glasajte za načelnika koji će biti u Vašoj službi!“.

OO SDP BiH Kalesija

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

%d blogeri kao ovaj: