PDA Kalesija: Fetah Hujdur: Glasajte za dobre ljude, ljude iz naroda

Sponzorisani tekst – PDA Kalesija

Poštovani građani Tuzlanskog kantona, posebno moji Kalesijci, kandidat sam Pokreta demokratske akcije, PDA Kalesija, broj 6 na listi za Skupštinu Tuzlanskog kantona na predstojećim Općim izborima. Skromnim ljudima, a smatram se takvim, o sebi je teško govoriti. Najbolje je da o meni kažu oni koji me poznaju. Govorili su to, do sada, u nekoliko navrata dajući mi podršku na Lokalnim izborima za Općinsko vijeće, a 2014. godine i na Općim izborima kao kandidatu za Skupštinu Tuzlanskog kantona. Hvala vam svima na dosadašnjim glasovima i povjerenju koje ste mi dali. Nadam se da sam ih opravdao.

Svaki čovjek, koji je moralan i karakteran, mora sebi priznati i reći da ima i vlastitih mana. Često preispitujem sebe i analiziram svoje postupke i djela pokušavajući biti što boljim komšijom, kolegom, prijateljem, građaninom. Međutim, svjestan sam da, kao i svi ljudi, nekada nisam u situaciji i mogućnosti pomoći drugima iako bih to želio.

Ne želim nabrajati svoja djela za koja mislim da su dobra. Od vas tražim da mi ukažete na neko moje loše djelo, da mi to kažete kao istinski prijatelji, iskreno. Nedavno mi je jedan čovjek rekao kako on misli da ja imam samo jedno loše djelo. A, to je, da sam dugo u politici, u skupštinskim klupama. Ali, isti taj čovjek mi je odmah rekao da je to istovremeno i dobra stvar. Jer, to je znak da u kontinuitetu imam vaše povjerenje. To je znak, kako kaže, da vas nisam razočarao, slagao. Znak da se nisam promijenio.

Nisam promijenio ni broj telefona. Još uvijek je 061 232 163 kojeg možete pozvati prije izbora, isto kao i poslije izbora u svako doba. Možete ga pozvati i ako glasate za druge kandidate iz drugih političkih opcija. Sasvim svejedno, jer ljudskost nema granica niti podjela.

Nadam se da ćete 7. oktobra, kada uzmete glasački listić, glasati za dobre ljude, ljude iz naroda, one koji su uvijek sa vama, one na koje možete računati u svakoj situaciji. Ako mislite da sam takav, onda sam ponosan. Hvala vam, živi i zdravi da ste!

 

 

 

PDA Kalesija

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

%d blogeri kao ovaj: