Općinsko vijeće Kalesija u subotu razmatra Odluku o osnivanju MZ-e Hrasno Gornje

Predsjedavajući Enes Idrizović za narednu subotu, 23. februara zakazao je 21. redovnu sjednicu Općinskog vijeća, na čijem će se dnevnom redu naći osam tačaka. Vijećnici će razmatrati Odluku o prihvatanju inicijative za osnivanje nove Mjesne zajednice Hrasno Gornje, Program uređenja gradskog građevinskog zemljišta po zonama na području općine Kalesija i Plan proljetne sjetve za 2019. godinu.

Na dnevnom redu sjednice je Izvještaj o rješavanju upravnih stvari u upravnom postupku općinskih službi za upravu – općine Kalesija za 2018. godinu, Informacija o radu Općinskog suda Kalesija i Biroa za zapošljavanje Kalesija za 2018. godinu. Također, pred vijećnicima će se naći Informacija o stanju u oblasti socijalne i dječije zaštite i Informacija o boravku raseljenih lica na području Općine i ostvarenom povratku na područje Općine u 2018. godini.

DNEVNI RED

  1. Razmatranje i donošenje Odluke o prihvatanju inicijative za osnivanje nove Mjesne zajednice Hrasno Gornje.
  2. Razmatranje i donošenje Programa uređenja gradskog građevinskog zemljišta po zonama na području općine Kalesija za period I – XII 2019. godine.
  3. Razmatranje i usvajanje Plana proljetne sjetve za 2019. godinu.                                               
  4. Razmatranje i usvajanje Izvještaja o rješavanju upravnih stvari u upravnom postupku općinskih službi za upravu – općine Kalesija za 2018. godinu.
  5. Razmatranje i prihvatanje Informacije o radu Općinskog suda Kalesija za 2018. godinu.
  6. Razmatranje i prihvatanje Informacije o radu Biroa za zapošljavanje Kalesija za 2018.godinu.
  7. Razmatranje i prihvatanje Informacije o stanju u oblasti socijalne i dječije zaštite na području općine Kalesija za 2018. godinu. 
  1. Razmatranje i prihvatanje Informacije o boravku raseljenih lica na području Općine i ostvarenom povratku na područje Općine u 2018.godini.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

%d blogeri kao ovaj: