Općinsko vijeće Kalesija u četvrtak razmatra Izvještaje o radu i poslovanju kalesijskih javnih preduzeća u prošloj godini

Predsjedavajući Općinskog vijeća Kalesija dr. Enes Idrizović sazvao je 32. sjednicu OV Kalesija koja će se održati u četvrtak 30.07.2020. godine sa početkom u 10 sati u prostorijama BKC “Alija Izetbegović” Kalesija.

Na dnevnom redu se nalazi se devet tačaka. Vijećnici će, između ostalog, razmatrati Odluku o imenovanju Komisije za utvrđivanje vrijednosti nepokretnosti i prava u prometu i Odluku o određivanju lokacija za postavljanje oglasa, plakata, postera i drugih propagandnih materijala političkih subjekata u toku izborne kampanje za lokalne izbore 2020. godine. Na dnevnom redu je Plan jesenje sjetve za 2020. godinu i Izvještaji o radu i poslovanju u 2019. godini javnih preduzeća čiji je osnivač općina Kalesija: JP “Vodovod i kanaliazcija Kalesija” d.o.o. Kalesija, JP “Veterinarska stanica” d.o.o. Kalesija i KP “Komunalac” d.d. Kalesija.

Općinsko vijeće još će razmatrati Informaciju – Analizu zdravstvenog stanja stanovništva, organizacija zdravstvene zaštite i analiza apsentizma u općini Kalesija za 2019. godinu, Informacije o provođenju Regulacionih planova na području općine Kalesija, Informacije o stanju kulture, fizičke kulture i informisanja na području općine Kalesija za 2019.godinu,  Informacije o stipendiranju učenika i studenata na području općine Kalesija akademske 2018/2019. godine i Program mjera Javnog preduzeća “Regionalna deponija” doo Zvornik za period 01.07.2020 – 01.07.2021. godine.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

%d blogeri kao ovaj: