Općinsko vijeće Kalesija: U četvrtak 20. redovna sjednica

Predsjedavajući Općinskog vijeća Kalesija Nedžad Džafić zakazao je za četvrtak 30. oktobra, 20. redovnu sjednicu Općinskog vijeća, sa početkom u 10 sati, u prostorijama JU BKC “Alija Izetbegović” Kalesija.

Za sjednicu je predložen sljedeći dnevni red:

  1. Razmatranje i donošenje Odluke o određivanju matičnih područja za vođenje  matičnih knjiga za područje općine Kalesija.
  2. Razmatranje i donošenje Odluke o izmjenama Odluke izbora članova        vijeća Mjesnih zajednica na području općine Kalesija.
  3. Razmatranje i donošenje Odluke o uslovima, načinu i postupku        raspolaganja nekretninama u vlasništvu općine Kalesija.
  4. Razmatranje i usvajanje Nacrta budžeta općine Kalesija za period od 01. do 31.12.2015. godine.
  5. Razmatranje i usvajanje Izvještaja o dodjeli bespovratnih sredstava za stambeno zbrinjavanje boračkih kategorija u 2012. godini.
  6. Razmatranje i prihvatanje Informacije o izgradnji sportske dvorane.
  7. Razmatranje i prihvatanje Informacije o radu inspekcijske službe općine Kalesija, stanje bespravne gradnje i uzurpacije na području općine Kalesija.
  8. Razmatranje i prihvatanje Informacije o provedenim aktivnostima na sanaciji posljedica prirodnih nesreća na području općine Kalesija.
  9. Razmatranje i prihvatanje Informacije o raspodjeli humanitarne pomoći ugroženom i nastradalom stanovništvu usled prirodne nesreće na području općine Kalesija u maju 2014. godine.
  10. Razmatranje i prihvatanje Informacije o završenoj školskoj 2013/2014. godini i upisu učenika u prvi razred osnovnih i srednje škole za 2014/2015. godinu, na području općine Kalesija.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

%d blogeri kao ovaj: