Općinski odbor SDP BiH Kalesija: Predstavljeni kandidati za Opće izbore

Na proširenoj sjednici Općinskog odbora SDP BIH Kalesija koja održana jučer u prostorijama JU MSŠ Kalesija, pred velikim brojem članova i aktivista, predstavljeni su kandidati  SDP-a sa područja općine Kalesija za Parlament Federacije Bosne i Hercegovine i Skupštinu Tuzlanskog kantona.

Kandidati Općinskog odbora  SDP-a BIH Kalesija za Predstavnički dom Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine  u izbornoj jedinici  404 za koju će moći glasati glasači sa područja općina Kalesija, Sapna, Teočak, Živinice, Kladanj i Banovići, su:

– Šabanović Edina iz Kalesije, rođena 1988. godine, apsolvent Filozofskog fakulteta u Tuzli, odsijek  Socijalni rad;

-Majdančić Muhamed iz Vukovija Donjih, rođen 1969. Godine, po zanimanju dipl.soc.radnik, sekretar Osnovne organizacijeSDP-a BIH Kalesija Vukovije Donje i član Kantonalnog odbora SDP-a Tuzla;

– Bajrić Sabina iz Tojšića, rođena 1980. Godine, magistar menadžmenta i poslovne ekonomije;

– Zahirović Ramiz iz Miljanovaca, rođen 1955. Godine, dipl.graf. inženjer, sekretar Kantonalnog odbora SDP-a BIH Tuzla i poslanik u Federalnom parlamentu.

Kandidati za Skupštinu Tuzlanskog kantona su:

-Bajrić Abdurahman iz Ćiva, rođen 1960. Godine, magistar menadžmenta u obrazovanju, član predsjedništva Općinskog odbora SDP-a BIH Kalesija i

-Hadžić Dževad iz Memića, rođen 1970. Godine, dipl. Ing. Mašinstva, šef Kluba poslanika SDP-a u Skupštini Tuzlanskog kantona i predsjednik Općinske organizacije SDP-a Kalesija.

Na Sjednici su prisustvovali brojni aktivisti i simpatizeri SDP-a , a prisutnima se obratio predsjednik Općinskog odbora SDP-a BIH Kalesija, gospodin Dževad Hadžić, navodi se u saopćenju Općinskog odbora SDP BiH Kalesija.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

%d blogeri kao ovaj: