Općina Kalesija: Obavijest o održavanju Javne rasprave

Služba za prostorno uređenje, geodetske i imovinsko-pravne općine Kalesija kao nosilac priprema izrade Izmjena i dopuna dijela Regulacionog plana „Južne zone” Kalesija i Izmjena i dopuna dijela Regulacionog plana „Sjeverna zona” Kalesija, a na osnovu člana 46. stav 3. Zakona o prostornom uređenju i građenju („Službene novine TK” broj 6/1 1; 4/13 i 15/13, 3/15, 2/16, 4/17):

OBAVJEŠTAVA

Vlasnike nekretnina, posjednike kao i sve zakonite korisnike prostora na području obuhvata Regulacionog plana “Južna zona” Kalesija i Regulacionog plana “Sjevema zona” Kalesija da izvrše uvid u Nacrt izmjena i dopuna regulacionih planova te da se uključe u javnu raspravu koja počinje dana 12.02.2022. godine i završava dana 26.02.2022.godine.

Za vrijeme trajanja javne rasprave sve detaljnije informacije, objašnjenja i pomoć u formuliranju primjedbi se mogu dobiti kod nosioca pripreme-Službe za prostorno uređenje, geodetske i imovinsko­pravne poslove Općine Kalesija.

Nacrt plana će biti izložen u prostorijama Općine Kalesija-Služba za prostorno uređenje, geodetske i imovinsko-pravne poslove u kancelariji broj 14, kao i na web stranici Općine Kalesija www.kalesija.ba ili direktno na linku:

  1. https://kalesija.ba/wp-content/uoloads/Nacrt-Sjeverna-zona.zip
  2. https://kalesija.ba/wp-content/uploads/Nacrt-Juzna-zona.zip

Primjedbe, prijedloge i mišljenja o Nacrtu regulacionih planova “Južna zona” Kalesija i “Sjeverna Zona” Kalesija mogu se dostaviti svakim radnim danom zaključno sa 26.02.2022.godine, putem protokola Općine Kalesija ili na e-mail: sanela.hadziegkalesija.ba

Služba za prostorno uređenje, geodetske i imovinsko-pravne poslove, dana 26.02.2022. godine (subota) sa početkom u 12,00 časova u sali BKC-a Alija Izetbegović Kalesija organizovat će prezentaciju i raspravu o Nacrtu izmjena i dopuna dijela regulacionog plana “Južna zona” Kalesija i Nacrtu izmjena i dopuna dijela regulacionog plana “Sjevema Zona ” Kalesija.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

%d blogeri kao ovaj: