Nova benzinska pumpa u vlasništvu POLO Grupacije

Kompanija POLO doo Kalesija postao je vlasnik još jedne benzinske pumpe.

Naime, proteklih dana POLO je postao vlasnik benzinske pumpe “Eko Partner” (nekadašnji “Dva lava”), koja je sada postala šesta benzinska pumpa u vlasništvu kompanije sa sjedištem u Kalesiji.

Nova benzinska pumpa POLO se nalazi pored glavne saobraćajnice Tuzla – Zvornik, u naselju Rainci Gornji, 7 km od Kalesije prema Tuzli.

U toku su završni radovi na manjem zahvatu renoviranja objekta, kao i brendiranje objekta, a završetak radova je planiran veoma brzo.

Svečano otvaranje nove benzinske pumpe će biti upriličeno narednih dana, o čemu će korisnici usluga na POLO objektima biti blagovremeno upoznati.

Korisnici koji prvog dana koristili usluge na novootvorenoj benzinskoj pumpi POLO očekuju vrijedni pokloni, među kojima će biti i poklon bonovi za točenje goriva.

POLO doo Kalesija broji 6 benzinskih pumpi (Kalesija, Tojšići, Hadžići, Dubrave, Memići i nova BP u Raincina G.).
U sklopu kompanije djeluju i dvije Stanice tehničkog pregleda vozila; u Kalesiji, i u Tuzli – koja je već drugu godinu vodeća stanica na području Tuzlanskog kantona.

POLO se bavi i veleprodajom motornih ulja i maziva, te je generalni zastupnik za BiH njemačkog brenda “Pennasol”.
Također, u kompleksu POLO u Kalesiji se nalazi Restoran, Motel, Vulkanizer, Šlep služba…

Nedavno je POLO pokrenuo vlastiti “Program lojalnosti”, sa kojim ne uporedo startala i Velika nagradna igra #Polo Nagrađuje Vašu Vjernost.


Dobici vrijednih nagrada su zagarantovani na svim objektima, a učestvuju svi koji posjeduju Karticu lojalnosti i ostvaruju promet, kao i svi oni koji urade tehnički pregled vozila na STPV Polo u Kalesiji ili Tuzli.
Glavna nagrada je nova Škoda Fabia (2018.godište).

Svi koji posjeduju Karticu lojalnosti ostvaruju popust na POLO objektima.

 

 

 

 

 

(NKP.ba)

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

%d blogeri kao ovaj: