Nasilje u porodici u Petrovicama i krađa u Kikačima

Prema informacijama iz Policijske stanice Kalesija u protekla 24 sata na području kalesijske općine Kalesija dogodila su se dva krivična djela, nasilje u porodici u Gornjin Petrovicama i teška krađa u Kikačima. Javni red i mir je narušen u Gornjim Vukovijama,  ponašenje na naročito drzak način. U Saračima je zabilježena saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala dva automobila. U ovoj saobraćajnoj nezgodi jedna osoba zadobila lakše tjelesne ozljede, dok je na oba vozila pričinjena materijalna šteta. Pored redovnih poslova i zadataka službenici policije radili su po četiri prijave iz reda ostalih događaja.

Vrijeme: Jutros je u Kalesiji i okolnim mjestima pretežno obačno vrijeme. Temperatura zraka u Kalesiji u 8 sati iznosila je 5 stepeni celzija, relativna vlažnost vazduha 98 %, a atmosferski pritisak 987 hektopaskala. Količina padavina na području općine Kalesija u protekla 24 sata iznosila je 28 litara po metru kvadratnom.

Prema prognozama do kraja dana se očekuje pretežno oblačno vrijeme, sa kišom. Maksimalna dnevna temperatura do 7 stepeni celzija.

Oblačno vrijeme, sa kišom očekuje nas i naredna dva dana. Dnevne temperature će se kretati između 5 i 10 stepeni celzija.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

%d blogeri kao ovaj: