NAJAVA: Novi filmovi u kalesijskom BKC-u

U ponedjeljak, 10. aprila, u kalesijskom BKC-u bit će prikazana dva filma. U 18,00 sati na rasporedu je animirani film „Štrumpfovi 3: Skriveno selo“ (3D – sinhronizovano), a u 20,00 sati bit će prikazan film „Ljepotica i zvijer“ (3D).  Cijena ulaznice za jedan film je 4 marke. Ulaznice se mogu kupiti svakim radnim danom i na dan projekcije u BKC-u i gradskoj biblioteci.

„Štrumpfovi 3: Skriveno selo“

Za razliku od svojih prethodnika, „Štrumpfovi 3: Skriveno selo“ u cjelosti je animiran što kompletnom filmu daje potpuno novi izgled! U trećem nastavku ovog popularnog animiranog serijala, Štrumpfeta će se uz pomoć tajanstvene karte i u pratnji svojih najboljih prijatelja (Lumenog, Trapavog i Hrge) upustiti u uzbudljivu avanturu kroz Zabranjenu šumu ispunjenu magičnim stvorenjima kako bi pronašla misteriozno skriveno selo prije nego što to učini zločesti čarobnjak Gargamel. Upustivši se na ovo nevjerovatno putovanje ispunjeno uzbuđenjima i opasnostima, naši junaci uskoro će otkriti najštrumpfastičniju tajnu u svojoj istoriji!

zvijer

„Ljepotica i zvijer“

Priča i likovi, koje publika poznaje i voli, oživljava u spektakularnoj igranoj adaptaciji Ljepotice i Zvijeri, Diznijevog animiranog klasika koji postaje zadivljujući filmski događaj slaveći jednu od najdražih priča ikad ispričanih.
Ljepotica i Zvijer fantastično je putovanje Belle, pametne, lijepe i samostalne djevojke koju Zvijer zarobi u svom dvorcu. Uprkos svojim strahovima, Belle se sprijatelji sa začaranim osobljem te uviđa plemenito srce i istinskog princa koji se krije iza Zvijerova strašnog izgleda.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

%d blogeri kao ovaj: