Kupovinom članskih kartica podržite ŽOK „Bosna“ Kalesija: Tvoj grad, tvoj klub

Ženski odbojkaški klub „Bosna“ Kalesija trenutno se takmiči u Super ligi FBiH grupa Sjever. Kalesijski klub se trenutno nalazi na četvrtom mjestu na tabeli. Prošle sezone malo sportske sreće nedostajalo je našim odobojkašicama za ulazak u Premijer ligu. Međutim za Premijer ligu ali i za dobre rezultate u Super ligi FBiH potrebna su finasijska sredstva. Odlazak na utakmice, mjere koje se poduzimaju za sprečavanje širenja zaraze izazvane virusom COVID-19 iziskuju novčane izdatke.

ŽOK „Bosna“ Kalesija krenuo je sa prodajom članskih kartica u iznosu od 100 KM, 50 KM i 20 KM. Kupovinom članskih kartica pomažete da se ostvare bolji uslovi za naše djevojke koje srce na terenu ostavljaju na svakoj utakmici. Bitno je napomenuti da ŽOK Bosna Kalesija ima ekipu pionirke koje ostvaruju zapažene rezultate na turnirima na kojima uzimaju učešće.

Također, u ŽOK “Bosna” Kalesija djeluje i škola odbojke. Na svakom treningu prisutno je više od 40 djece. Što znači da Kalesija ima mlade nade odbojke a kupovinom članske karte možemo njihovu budućnost učiniti ljepšom.

Više informacija o kupovini članskih kartica možete dobiti na Facebook stranici ŽOK „Bosna“ Kalesija.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

%d blogeri kao ovaj: