Kompanija Bingo podijelila 85 paketa za članove Udruženja “Osmjeh nade”

Kompanija “Bingo” danas je za 85 članova Udruženja koje okuplja djecu sa posebnim potrebama “Osmijeh nade” u Kalesiji uručila poklon pakete u povodu Nove godine.

Podjeli paketa prisustvovao je i općinski načelnik Sead Džafić koji je vlasnika ove kompanije upoznao sa postojanjem ovakvog jednog udruženja u našoj općini.

Senad Džambić vlasnik Binga je još jednom pokazao koliko humano srce ima i ja mu se zahvaljujem za osmijehe koje je danas izmamio na lice ovih mališana, kazao je načelnik Sead Džafić.

Glasnogovornica ove kompanije Tatjana Paunovsi istakla je da će Bingo i narednih godina pomagati rad ovog udruženja kao i mnogih drugih u cijeloj BiH.

Amira Halilović dopredsjednica Udruženja “Osmijeh nade” zahvalila se vlasniku kompanije Bingo koji je uljepšao novogodišnje dane članovima udruženja te je pozvala i druge da slijede primjer čovjeka koji pomaže i koji čini dobra djela.

Ona se zahvalila i načelniku Seadu Džafiću koji je u 2018.godini obećao da će iznaći i adekvatnije prostorije za rad “Osmijeha nade”.

Nakon podjele paketa uslijedilo je druženje članova ovog udruženja.

 

 

(Press općine Kalesija)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

%d blogeri kao ovaj: