Kome smetaju bilbordi GDS-a i Rasima Omerovića u Tojšićima?

Saopćenje za javnost GDS-a Kalesija i nezavisneog kandidata za načelnika općine Kalesija, Rasima Omerovića

Želimo da upoznamo javnost da na drugi dan Kurban Bajrama velikog praznika za muslimane nismo očekivali da ćemo biti meta uništavanja predizbornih bilborda „Za Bolju Kalesiju – liste kandidata za OV Kalesija ispred GDS-a i Nezavisnog kandidata za načelnika g-dina Rasima Omerovića“ koji se nalaze na području Mjesne zajednice Tojšići, pored magistralnog puta Tuzla-Kalesija.

Naši predizborni plakati – bolbordi su uništavani u tri navrata te isto toliko uništavanje prijavljeno policiji ali do sada nije bilo rezultata te nije spriječeno ponavljanje uništavanja preizbornog materijala.

Uništvanje i destrukcija u noći prvog na drugi dan Kurban bajrama govori u prilog da se radi o osobama tj. nalogodavcima kojima ništa nije sveto pa ni vlastiti vjerski praznici, o osobama koji ne mogu da podnesu drugo i drugačije mišljenje, napredak, bolje ideje; znak su njihove straha, slabosti i nesposobnosti te nezaslužuju podršku ovog naroda. Na ovaj način daju do znanja da „Za bolju Kalesiju – tim GDS lista i Nezavisni kandidat za načelnika g-din Rasim Omerović“ su najbolji i jedini pravi izbor za dalji razvoj i napredak cijele Općine Kalesija.

Svojim dosadašnjom radom smo pokazali da znamo, umijemo i hoćemo da učinimo Kalesiju Boljom. Naša lista i kandidat za načelnika predstavljaju spoj iskustva, mudrosti, znanja i mladosti. Svakim danom smo jači.

Priduržite nam se i Vi da zajedno gradimo „Bolju Kalesiju“.

Živi i zdravi bili!

 

OO GDS Kalesija – predsjednik Miralem Mešanović

Nazavisni kandidat za načelnika g-din Rasim Omerović

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

%d blogeri kao ovaj: