DF Kalesija podržala Dr.Mirsada Selimovića kao nezavisnog kandidata za načelnika općine Kalesija

Predstavnici Demokratske fronte Kalesija i Nezavisni kandidat za načelnika općine Kalesija Mirsad Selimovic danas su održali press konferenciju na kojoj su informisali javnost o usaglašavanju programskih ciljeva i daljem uzajamnom djelovanju.

„Odluka da podržimo dr. Mirsada Selimovića proizašla je iz onoga što smo utvrdili da je to jedini kandidat koji se otvoreno suprotstavlja svim kriminalnim radnjama aktuelne vlasti, jedini argumentovano ukazuje na utvrdene propuste trenutnog načelnika i njegovih sljedbenika a istovremeno nudi mladost, znanje, energiju, poštenje i uliva sigurnost za svijetlu budućnost gradanima Kalesije“ izjavio je Rifet Avdibašić, Predsjedik OO DF Kalesija.

U svome obraćanju dr. Selimović se zahvalio Demokratskoj fronti na odluci da ga podrže u kandidaturi. Takoder, izjavio je da načelnik i svi vijećnici moraju mjesečno izvještavati građane o rezultatima svoga rada u cilju otklanjanja mnogobrojnih neprilika sa kojima se susreće općina Kalesija. Iznio je programsko opredjeljenje sa preciznim načinima realizacije istih što će biti dostupno na medijima.

Učešće u obraćanju uzeli su i ostali kandidati DF- koji su, također, dali punu podršku daljem uzajamnom radu i djelovanju.

(Plaćeni politički marketing)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

%d blogeri kao ovaj: