Danas 4. redovna sjednica Općinskog vijeća Kalesija

Predsjedavajući Mensur Hukić za danas je sazvao je 4. redovnu sjednicu Općinskog vijeća Kalesija. Sjednica počinje u 10:00 sati, u prostorijama Javne ustanove BKC “Alija Izetbegović” Kalesija.

Vijećnici će na ovoj sjednici, između ostalog razmatrati Odluke o imenovanju Općinske izborne komisije Kalesija, izmjenama i dopunama Odluke o raspodjeli sredstava za podsticaj u poljoprivrednoj proizvodnji za 2021. godinu. Vijećnici će još razmatrati Informacije o radu mjesnih zajednica, sa osvrtom na funkcionisanje i rad Vijeća mjesnih zajednica i finansijsko poslovanje istih u 2020. godini, o provođenju Regulacionih planova na području općine Kalesija, stanju sigurnosti na području općine Kalesija za 2020. godinu, kao i o stipendiranju učenika i studenata na području općine Kalesija školske/akademske 2019/2020. godine.

Dnevni red

 1. Razmatranje i donošenje Odluke o imenovanju Općinske izborne komisije Kalesija.
 2. Razmatranje i donošenje Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o raspodjeli sredstava za podsticaj u poljoprivrednoj proizvodnji za 2021. godinu.
 3. Razmatranje i donošenje Zaključka o iskazivanju interesa za učešće u MEG II projektu.
 4. Razmatranje i prihvatanje Informacije o radu mjesnih zajednica, sa osvrtom na funkcionisanje
  i rad Vijeća mjesnih zajednica i finansijsko poslovanje istih u 2020. godini.
 5. Razmatranje i prihvatanje Informacije o provođenju Regulacionih planova na području općine Kalesija.
 6. Razmatranje i prihvatanje Informacije o stanju sigurnosti na području općine Kalesija za 2020. godinu.
 7. Razmatranje i prihvatanje Informacije o stipendiranju učenika i studenata na području općine Kalesija školske/akademske 2019/2020. godine.
 8. Razmatranje i prihvatanje Informacije o stanju kulture, fizičke kulture i informisanja na području općine Kalesija u 2020.godini.
 9. Razmatranje i prihvatanje Informacije o primjeni protokola intervencija u slučajevima nasilja u porodici na području općine Kalesija.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

%d blogeri kao ovaj: