Bulatovci žele pobjedu dr. Osmanovića

Na predizbornom skupu u Bulatovcima, građani su bez dileme poručili da će na na predstojećim lokalnim izborima svoj glas pokloniti doktoru Muhamedu Osmanoviću i listi kandidata SDP-a za OV Kalesija.

Pred pedesetak okupljenih građana Bulatovaca, SDP je održao drugi predizborni skup u okviru kampanje za predstojeće lokalne izbore. Prisutnima su se između ostalih obratili i kandidati sa liste SDP-a za OV Kalesija – Hatija Mehmedović, Denis Arifović, Rahman Makalić te nosilac liste Senad Šmigalović.

Pored dr. Muhameda Osmanovića, prisutnima se također obratio i Dževad Hadžić, predsjednik Kluba poslanika SDP-a u Skupštini Tuzlanskog kantona.

Dževad Hadžić je u svom obraćanju zatražio od građana Bulatovaca da iskoriste vrijeme do izbora i da neodlučnim komšijama ukažu na jasnu razliku između doktora i ostalih kandidata za načelnika. Hadžić je posebno istakao da samo doktor Osmanović može biti načelnik svih građana, jer iza njega stoje građani željni pravde i poštenja.

Doktor Osmanović je poručio mještanima Bulatovaca da s njima želi uspostaviti partnerski odnos, kako bi zajedničkim snagama pristupili rješavanju gorućih problema. „Građanima Kalesije nudim drugačiji pristup,u kojem će se narod više pitati i odlučivati. Ne trebaju nam nove podjele i problemi koji će razvajati ljude. Treba nam zajedništvo. Želim da kao načelnik spajam ljude i da iskrenim i poštenim pristupom zajedno gradimo bolju i ljepšu Kalesiju“, kazao je doktor Osmanović.

OO SDP Kalesija

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

%d blogeri kao ovaj: