“Belamionix” otvorio Tržni centar u Kalesiji (FOTO)

U prisustvu velikog broja građana Kalesije i susjednih opština danas je otvoren Tržni centar “Belamionix” u Kalesiji Gornjoj.  Posjetioce koji su prisustvovali svečanom otvaranju dočekalo je mnoštvo iznenađenja, degustacija i poklona, a posebna atrakcija bio je pečeni bik na ražnju.

Eldin Omić, zamjenika direktora kompanije “Belamionix” je za Radio Feral kazao da je mještanima Kalesije ponuđen respektabilan objekat sa širokim asortimanom proizvoda i usluga po prihvatljivim cijena za sve kupce.

“Danas smo se potrudili da posjetiocima priredimo muzički spektakl, brojna iznenađenja i dosta poklon paketa. “Belamionix” je prepoznatljiv po jako pristupačnim cijenama. Našim kupcima nudimo kvalitet usluge na višem nivou, u što će se uvjeriti i posjetioci novootvorenog TC u Kalesiji”, kazao je Omić i dodao da kupci mogu računati na svakodnevne, vikend i kataloške akcije određenih proizvoda i artikala.

U objektu “Belamionix” u Kalesiji Gornjoj zaposleno je novih 30 radnika.

Pored marketa “Belamionix” u Tržnom centru u Kalesiji nalazi se “Beko” šop, kafe picerija i igraonica za djecu, a u narednom periodu planirano je otvaranje i drugih sadržaja.

 

Specijalni gosti bili su bh-a zvijezde Šekib Mujanović i Amra Halebić.

Fotografije sa otvaranja TC “Belamionix” u Kalesiji Gornjoj pogledajte na našoj facebook stranici:

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmedia%2Fset%2F%3Fset%3Da.1539492502848148%26type%3D3&width=500″ width=”500″ height=”621″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allow=”encrypted-media”></iframe>

 

Radio Feral

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

%d blogeri kao ovaj: