Asmir Mešić i „Hankom turs“ i ove godine nagrađuju „Kalesijske šampione znanja“

Već smo objavili da će se 5. manifesatcija „Kalesijski šampioni znanja“ održati u srijedu, 20. juna, sa početkom u 17.30 sati, u sali kalesijskog BKC-a. Kao što su to učinili prošle godine, najbolje kalesijske učenike i ovoga puta nagradit će i Asmir Mešić i njegova škola stranih jezika „Alphabet Centar za edukaciju“ Kalesija i kalesijska prevoznička firma „Hankom turs“.

Škola stranih jezika „Alphabet Centar za edukaciju“ Kalesija svakom ovogodišnjem dobitniku priznanja „Kalesijski šampioni znanja“ omogućit će pohađanja kursa stranog jezika, koji izabere, uz popusta od 50 posto. S obzirom da jedan ciklus, koji traje nekoliko mjeseci, košta 300 KM, ova nagrada praktično iznosi po 150 maraka za svakog pojedinačno. Svi ovogodišnji dobitnici priznanja „Kalesijski šampion znanja 2018“ više informacija o realizaciji ove nagrade mogu dobiti na fejsbuk stranici Alphabet Centar za edukaciju Kalesija ili na telefon 062 340 048.

Zahvaljujući prevozničkoj firmi „Hankom turs“, svaki ovogodišnji dobitnik priznanja „Kalesijski šampion znanja 2018“ dobit će popust od 50 posto za pokaznu kartu za dva mjeseca (septembar i oktobar). O načinu realizacije ove nagrade, dobitnici priznanja će biti blagovremeno obaviješteni.

Pokretač i organizator manifestcije „Kalesijski šampioni znanja“ je Asocijacija za kreiranje i razvoj pozitivnih vrijednosti „Proaktiva”- Općinski tim Kalesija, a glavni partner je JU BKC „Alija Izetbegović“ Kalesija. Manifesatciju su podržali i Općna Kalesija, doo „Izbor“ Cazin, CNS – Centar za napredne studije Sarajevo, BZK Preporod Kalesija, Medžlis IZ Kalesija, MZ Kalesija centar, Svjetska asocijacija muslimanske omladine NEDWA i Neon Solucije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

%d blogeri kao ovaj: