U Osmacima počela sa radom Šalter sala

U cilju brže i kvalitetnije usluge sugrađanima, u zgradi opštinske uprave u Osmacima je otvorena Šalter sala, objavljeno je na zvaničnoj facebook stranice ove opštine.

– U novoj šalter sali dostupne su sve potrebne informacije i vodiči, kao i obrasci svih zahtjeva koji se odnose na Zakon o slobodi pristupa informacijama, pristup matičnoj evidenciji, ovjeru prepisa i fotokopija dokumenata kao i legalizaciju potpisa i izjava, izdavanje niza uvjerenja i potvrda koja se odnose na rješavanje statusa svih građana, pružanje besplatne pravne pomoći i informacija vezanih za primjedbe i pritužbe građana – stoji u objavi.

Načelnik opštine Osmaci Radan Sarić kaže da je ovo jedan od prvih projekata koji su realizovali uz pomoć Vlade Republike Srpske.

 – Uskoro ćemo u sklopu Šalter sale otvoriti i šalter banke tako da će i to biti jedan vid unapređenja usluga građanima na ovom prostoru – rekao je Sarić.

Radno vrijeme šalter sale je od 08,00 do 16,00 sati svakim radnim danom, a pauza u toku radnog vremena je od 10,00 do 10,30 sati.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

%d blogeri kao ovaj: