Prodate sve ulaznice za utakmicu BiH – Grčka

navijaci_bih2Prodaja ulaznica za nogometnu utakmicu između reprezentacija BiH i Grčke, koja je na rasporedu 22. marta u Zenici, počela je jutros u 9.00 sati, a već prvog dana rasprodato je svih 6.000 karata koliko je bilo pušteno u promet, izjavila je Agenciji FENA glasnogovornica Centrotrans Eurolinesa Aida Smajić.

Prema dogovoru Nogometnog saveza BiH i kompanije Centrotrans Eurolines, prodaja ulaznica organizovana je na 23 mjesta u 22 grada u Bosni i Hercegovini.

– Ulaznice su, zavisno od grada, prodate veoma brzo. Podsjećamo da je najveći broj ulaznica, više od 60 posto, raspoređen na prodajna mjesta u Sarajevu i Zenici. Zbog ogromnog interesovanja za ulaznice stvorene su velike gužve, ali, nažalost, veliki broj navijača nije uspio kupiti kartu – saopćeno je iz Centrotrans Eurolinesa i naglašeno da je za prodaju korišten novi program prema kojem su evidentirani imena i prezimena, matični brojevi i brojevi ulaznica za sve navijače koji su uspjeli kupiti kartu, te da je jedna osoba mogla kupiti maksimalno dvije ulaznice.

– Prema informacijama koje imamo s prodajnih mjesta te prema brojnim e-mailovima i telefonskim pozivima iz zemlje i inozemstva procjena je da smo imali stadion sa 50.000 mjesta sve ulaznice bi bile prodate – navodi se u saopćenju.

Fena

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

%d blogeri kao ovaj: