Pijani vozač pomeo carinsku kućicu na graničnom prijelazu

Nesvakidašnja i po mnogo čemu neobična prometna nesreća dogodila se u ranu zoru u petak na graničnom prijelazu Vinjani Donji-Gorica. Negdje oko 4 sata i dvadeset minuta iz pravca Imotskog prema susjednoj Bosni i Hercegovini naišao je jedan vozač s područja Imotske krajine (1975.), piše Slobodna Dalmacija.

Očito ne prilagođavajući se uvjetima koji se moraju poštovati prilikom prelaska državne granice, izgubio je kontrolu nad automobilom te  se svom silinom zabio u carinsku kontrolnu kućicu. Prije toga razbio je rampu, zaštitnu željeznu ogradu koja je odletjela desetak metara. Prevrnuo je kućicu u kojoj se toga trenutka našao dežurni carinik.

Na svu sreću drugi je bio na kontrolnom punktu izvan kućice. Kolika je silina udarca bila svjedoči činjenica da se kontrolna kućica prevrnula, te je tom prilikom i jedan službenik carine lakše povrijeđen. Povrijeđen je lakše, također i vozač automobila, kojemu je prema neslužbenim podacima izmjereno 2 promila alkohola u krvi.

On je nakon nesreće priveden u policijsku postaju Imotski do triježnjenja, a nakon toga slijede mu prijave po zakonu o sigurnosti prometa, piše Slobodna Dalmacija

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

%d blogeri kao ovaj: