Na terenu osobe koje se lažno predstavljaju kao uposlenici EPBiH

Iz “Elektroprivrede BiH” upozorili su građane na osobe koje se, radi pribavljanja materijalne koristi, lažno predstavljaju kao uposlenici te kompanije.

Ističu da uposlenici “Elektroprivrede BiH” koji vrše očitanja brojila poslove obavljaju sa vidljivo istaknutom akreditacijom “JP Elektroprivreda BiH”, te da im je ograničeno kretanje u objektima kupaca, odnosno, dozvoljeno je kretanje samo do mjesta na kojem je brojilo pozicionirano.

Također, navode da članovi njihovih elektromonterskih ekipa radove obavljaju u službenim uniformama kompanije sa vidljivo istaknutom akreditacijom i koriste službena vozila Elektroprivrede BiH sa jasno naznačenim nazivom kompanije. Radove obavljaju na osnovu službenog naloga za njihovo vršenje.

  • JP “Elektroprivreda BiH” poziva stanovništvo da se u slučaju suočavanja sa lažnim uposlenicima kompanije, odnosno osobama koje ne posjeduju zvaničnu akreditaciju, uniformu, vozilo i službeni nalog JP “Elektroprivreda BiH”, obrate policiji i obavijeste “Elektroprivredu BiH” – saopćeno je iz te kompanije.

(Fena)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

%d blogeri kao ovaj: