Grad Metković zabranio prolazak turističkim autobusima preko Doljana

Grad Metković je u suglasnosti s Ministarstvom pomorstva, prometa i infrastrukture, Ministarstvom unutarnjih poslova i Hrvatskim cestama od 10. maja do 30. oktobra zabranio prometovanje kroz Metković turističkim autobusima prema MCGP Metković (Doljani).

1.Turistički autobusi koji iz pravca Dubrovnika idu u pravcu BiH (a ne uključuju dio svog programa na području TZG Metkovića) preusmjeravati će se u Opuzenu (petlja) na granični prijelaz Nova Sela, i to putem Čvora Ćeveljuša.

2.Turistički autobusi koji iz pravca Splita idu u pravcu BiH (a ne uključuju dio svog programa na području TZG Metkovića) preusmjeravati će u Pločama (Čvor Ćeveljuša) na granični prijelaz Nova Sela.

3.Autobusi turističkih agencija, čiji turistički programi uključuju dio ili cijelu realizaciju na području Turističke zajednice grada Metkovića, uz propusnice će moći prolaziti kroz Metković te će biti usmjeravani na granični prijelaz Prud.

Propusnice će na zahtjev Turističke agencije izdavati Grad Metković i vrijedit će isključivo za autobuse koji prevoze goste na turističke programe, a koji uključuju realizaciju na području TZG Metkovića.

Redovne autobusne linije koje prolaze kroz GP Metković (Doljani) nastavljaju voziti kroz navedeni prijelaz prema ustaljenom redu vožnje, stoji u obavijesti koja je objavljena na web stranici Grada Metkovića.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

%d blogeri kao ovaj: