ZMAJEVI I DALJE BEZ PROTIVNIKA

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine još uvijek ne zna protivnika za prijateljsku utakmicu 3. marta, a sigurno je da Zmajevi neće igrati protiv Saudijske Arabije.

Tako se nastavlja trakavica oko ugovaranja prijateljskog susreta bh. reprezentacije. Saudijska Arabija, Nigerija, Niger, Kanada… ovi hoće, oni neće. Nova i vjerovatno posljednja opcija je da Nigerija gostuje 3. marta na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović Hase” na Koševu.

Nogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine tako je još jednom potvrdio svoju nesposobnost, a dio krivice snosi i selektor Safet Sušić, koji se u svemu nekako previše drži po strani.

Sušić je nedavno izjavio kako i nije toliko bitno da igramo prijateljsku utakmicu 3. marta, jer je “taj termin između dva kola u evropskim ligama”. Možda nama i nije bitno, ali kako je onda bitno svakoj drugoj evropskoj selekciji. Treba li napominjati da su svi naši priotivnici iz grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2012. godine odavno našli protivnike za 3. mart.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

%d blogeri kao ovaj: