U lijepom vremenu uživajte još sutra, stiže nam naoblačenje i kiša

U Bosni i Hercegovini sutra će biti pretežno sunčano vrijeme. Jutarnje temperature od – 4 do 2, na jugu od – 1 do 5, a dnevne od 11 do 17 stepeni.

U  većem dijelu BiH u nedjelju, 22. marta, bit će oblačno s kišom. Na sjeveru i sjeveroistoku Bosne, uglavnom, bez padavina. Jutarnje temperature od – 2 do 4, na jugu od 2 do 6, a dnevne od 8 do 15 stepeni.

U sjevernim i sjeverozapadnim područjima Bosne u ponedjeljak, 23. marta, bit će pretežno sunčano, a u ostatku, uglavnom, oblačno vrijeme. Povremena kiša se očekuje u južnim i jugozapadnim područjima. Jutarrnje temperature od 0 do 5, na jugu od 4 do 8, a dnevne od 10 do 16 stepeni.

U BiH u utorak, 24. marta, ujutro će biti malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme, a u ostatku dana postepeno naoblačenje. Prijepodne slaba kiša je moguća na jugu i jugozapadu zemlje, a poslijepodne, ponegdje, na sjeveru i sjeveroistoku Bosne. Jutarrnje temperature od 1 do 5, na jugu od 4 do 8, a dnevne od 10 do 18 stepeni.

U BiH u srijedu, 25. marta,  će biti pretežno oblačno vrijeme. Prijepodne kiša se očekuje u južnim i jogozapadnim područjima, a do kraja dana u većem dijelu BiH. Jutarrnje temperature od 2 do 8, na jugu od 7 do 10, a dnevne od 13 do 19 stepeni.

U četvrtak, 26. marta,  će biti pretežno oblačno vrijeme s kišom u južnim i zapadnim područjima. Jutarnje temperature od 4 do 8, na jugu od 10 do 4, a dnevne od 15 do 21 stepen, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

%d blogeri kao ovaj: