Sušić: Zadovoljan sam!

Selektor  našeg nacionalnog tima Safet Sušić vrlo brzo je došao ne press konferenciju poslije pobjede nad Luksemburgom i to vrlo dobro raspoložen.

“Kad se postignu tri gola tako brzo kao mi večeras, teško je dalje držati visok ritam. Zadovoljan sam rezultatom i što su momci ušli ozbiljno u igru. Jedan dio drugog poluvremena smo malo više gubili loptu, ali smo imali dosta šansi.Mogli smo dati i pet šest golova, ali bolje ovako jer bi možda pred slijedeći susret do izražaja došao naš mentalitet”, rekao je Sušić i dodao:

“Utakmica je praktično trajala 20 minuta. Da mi je neko ponudio ovakav rezultat objeručke bi ga prihvatio. Vidjećemo koji će tim izaći protiv Francuza jer imamo dosta ofanzivnih igrača sa slićnim navikama pa treba odlučiti kako ćemo im se suprostaviti i kojom taktikom. Što se tiče Senada Lulića i Mensura Mujdže, zadovoljan sam njihovim nastupom. Lulić je malo imao tremu na početku, ali je kasnije sve bilo u redu. Remi Rumunije i Albanije me ne iznenađuje jer ovi prvi su godinama u krizi dok Albanci sve više napreduju”.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.