Servisne informacije: 17.06.2010

Servisne informacije: Prema podacima Policijske stanice Kalesija u protekla 24 sata na području kalesijske općine nije bilo krivičnih djela niti narušavanja javnog reda i mira. Dogodila se jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je pješak zadobio lakše tjelesne ozljede, dok je pričinjena manja materijalna šteta na vozilu.

Iz kalesijske poslovnice elektrodistribuciije obavještavaju kupce električne energije da će danas u vremenu od 9 do 16 sati zbog radova na elektroenergetskim objektima, bez napajanja sa električnom energijom ostati sljedeća naselja:  Međaš, Petrovice, Bukvari, Donji Rainci, Zates, Jeginov Lug i dio Gornjih Rainaca.

Vrijeme: jutros je u Kalesiji i okolnim mjestima promjenjivo oblačno vrijeme. Temperatura zraka u Kalesiji u 8 sati iznosila je 17 stepeni celzija, relativna vlažnost vazduha 93 %, atmosferski pritisak 982 hektopaskala. Prema prognozama do kraja dana zadržat će se promjenjivo oblačno vrijeme, sa sunčanim intervalima, ali i uz mogućnost loklanih pljuskova. Maksimalna dnevna temperatura iznosit će do 29 stepeni celzija.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

%d blogeri kao ovaj: