SDP Kalesija osuđuje nerad na mostu u Dubnici!

Saopćenjem za javnost oglasio se SDP-e Kalesija, u kojem se navodi:
“Višemjesečnim radovima na mostu u naseljenom mjestu Dubnica još uvijek se ne nazire kraj. Ko izvodi radove, do kada ima rok da izvede, kao i sve ostalo je potpuna nepoznanica za svakog ko prođe ovom dionicom Magistralnog puta M4. Tek poneki radnik, i to ne svaki dan, jasan je znak da će radovi potrajati još dugo. Koliko dugo, ne zna se. Možda se i za ovaj projekat čekaju izbori, pa da se vrpca svečano presiječe koji dan prije 02. oktobra.
S obzirom da su radovi započeti u vrijeme najvećih gužvi u Kalesiji ( vrijeme godišnjih odmora i vrijeme kada mnogobrojna dijaspora dolazi u Kalesiju ), možemo slobodno reći da su i ove godine najveće ulagače u Kalesiju (  našu dijasporu ) dočekale samo gužve na parkinzima, ali i zahvaljujući ažurnosti svih nivoa vlasti i kilometarska kolona u Dubnici.
Kilometarske kolone nisu mnogo zabrinjavale “ovlaštenika” i njegove stručne službe, jer da jesu, sigurno da bi reagovali i odlučili ubrzati sanaciju mosta.

Zbog svega navedenog, i zbog činjenice da se radovima i dalje ne nazire kraj, SDP BiH Kalesija najoštrije osuđuje nerad na sanaciji mosta u Dubnici, jer ovo što se radi već par mjeseci iole ozbiljniji izvođač radova bi uradio za par dana”, navodi se u saopćenju za javnost SDP-a Kalesija.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

%d blogeri kao ovaj: