SDA Kalesija kreće u razgovore sa građanima

Izvršni odbor OO SDA Kalesija, na čelu sa predsjednikom gospodinom Halilom Jahićem u namjeri je održati zajedničke sastanke sa svim mjesnim ograncima na području općine Kalesija.

Cilj ovih sastanaka je, osim posjete ograncima, upoznavanje aktivista i članstva, upoznavanje sa situacijom na terenu radi zajedničkog djelovanja i rješavanja problema i obezbjeđivanja što boljih uslova života naših građana.

 

Kao član Izvršnog odbora sastancima prisustvuje i načelnik općine gospodin Nedžad Džafić prema kojem se usmjerava rješavanje infrastrukturnih projekata.

Izvršni odbor je već održao dva ovakva sastanka, u Mjesnim ograncima Vukovije Gornje i Kalesija Centar.

Zajednički je konstatovano da ovakav oblik sastanaka nije korišten u dosadašnjoj praksi, da je koristan i da će nesumnjivo biti djelotvoran u narednom periodu. Na prvom narednom sastanku Izvršnog odbora OO SDA Kalesija utvrdit će se plan obilazaka svih Mjesnih ogranaka, o čemu će javnost biti informisana.

Pozivamo sve simpatizere i stranačke aktiviste da se angažuju u punom kapacitetu u narednom periodu u svojim mjesnim ograncima, kako bismo stanje u političkom, ekonomskom, infrtastrukturnom, socijalnom i ostalim segmentima podigli na veći nivo a po želji svih građana općine Kalesija.

 

 

 

Služba za informisanja OO SDA Kalesija

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.