Saznajte ko je pravi vlasnik Charlie Hebdoa – časopisa koji je profitirao na masakru vlastitih novinara!

Od velike količine informacija i dezinformacija koje su kolale svjetskim medijima posljednjih dana, čini se kako je namjerno zataškana informacija nakon koje sve postaje jasnije. Naime, zataškana je informacija o vlasnicima Charile Hebdoa – liberalnog časopisa koji je nakon masakra vlastitih novinara itekako profitirao. Naime, od kraja prošle godine, samo mjesec dana prije masakra vlasnici su postali Rothschildi, mračna iluminatska obitelj, jedna od onih koja gospodari svijetom.

Prema intervjuu nizozemskog privrednog magazina “Quote” vlasništvo nad satiričnim novinama “Charlie Hebdo” otkupila je bankarska obitelj Rothschild i to nakon podužeg vjećanja jer svi članovi ovog misteriozno – utjecajnog klana, nisu navodno bili za to. “Najviše se tome opirao moj ujak Barun Edoard de Rothschild” kazao je u svom intervjuu za “Quote” jedan od mlađeg naraštaja te velike bankarske obitelji, Philippe de Rothschild – koji je smatrao je da se ne bi trebali politički angažirati u novinarstvu. Očito su mlađi članovi klana prosudili da je sad drugo vrijeme i da bez većih posljedica ne mogu udariti svom silinom – što je slučaj Hebdo i pokazao – jer nakon izlaska vojske na ulice, naročito u srcu nove Europe, Belgiji, ništa više neće biti isto.

Rothschildi su naime krajem prošle godine (samo mjesec dana prije masakra) postali većinski vlasnik i francuskih dnevnih novina “Liberation” koji su suizdavači i “Charlie Hebdo”. Dodajmo i činjenicu da je Charlie Hebdo u tom trenutku bio pred bankrotom s nakladom od oko 60 tisuća primjeraka dok su nakon masakra nakladu povećali na nevjerojatnih 20 milijuna primjeraka. S obzirom da je riječ o jednoj od najstarijih masonskih loza svijeta, te da je opće poznato da su kroz svoju povijest gospodarili planetom, da su iscenirali i financirali sve ratove prošlosti i da su poznati po svom sotonističkom pogledu na svijet, ne možemo se oteti dojmu da je masakar u Parizu uz ostale globalističke planove, uspostave novog svjetskog poretka, te brutalne zarade na ovom časopisu, masakar poslužio i kao jedna vrsta ritualnog žrtvovanja. Za Rothschilde se vežu mnoge misterije, a postoji teorija da gdje god dođu Rothschildi uskoro padne i neka krvna žrtva. Zar može biti slučajno da se masakar dogodio nakon samo mjesec dana nakon preuzimanja ovog lista? Sumnjamo.

Obitelj Rothchild je masonska obitelj koja tvrdi da su Židovi. No oni nisu Židovi već je neoboriva činjenica da su oni Kazari (odnosno Hazari). Njihova povijesna loza dolazi iz zemlje Kazaria, koja je okupirala zemlju uglavljenu između Crnog mora i Kaspijskog mora koju je sada pretežno okupirala Gruzija. Oni su se pod vodstvom kralja 740. godine preobratili na židovsku vjeru zbog čega i dan danas tvrde da su Židovi. O njima govori i Knjiga Otkrivenja poglavlje 2, stih 9, “Znam tvoja djela, i nevolju i siromaštvo, (ali ti si bogat) i znam za pogrde od onih koji kažu da su Židovi, a nisu. Oni su privrženi sinagogi Sotone.”

Najbogatija krvna loza danas u svijetu je vođa Ashkenazi Židova, obitelj Rothschild. Oni su svoju poziciju izgradili kroz laži, manipulacije ubojstva i ostala zvjerstva. Njihova loza se proteže u kraljevskim obiteljima u Europi, a također i u sljedećim obiteljima: Astor, Bundy, Collins, DuPont, Freeman, Kennedy, Morgan, Oppenheimer, Rockefeller, Sassoon, Schiff, Taft, i Van Duyn.
Dalje, za Rothschilde se zna da potajno na svijet donose  mnogo djece kako bi ih vremenom postavili u pozicije moći kada im to bude potrebno. Isto tako zna se da Rothschildi ne dopuštaju svojoj djeci da se žene ili udavaju za nekog tko nije “njihove” krvi. Dakle, uvijek i baš uvijek sve se događa unutar same obitelji Rothschild. Oni također drže većinu kapitala svijeta u svojim rukama preko vlastite banke, ali i upravljaju svjetskim moćnicima preko svojih tajnih zaklada i organizacija.  Infiltrirali su se u Europu, a pokrovitelji poslovanja su im bili Austrija i Britanija čime su došli do samog vrha. Mayer Amschel Rothschild je uzdigao obitelj i njegova strategija bila je jednostavna – zadržavanje posla i diskrecije, kao i opsega poslovanja unutar obitelji. To je osiguravao dogovorenim brakovima unutar užeg kruga obitelji. Oni su također predvodnici masonerije na planetu pa su tako iz sjene uključeni baš u sva svjetska zbivanja i naravno stvaranje determiniranog kaosa, što napad na Charlie Hebdo u svojoj biti i je. Iscenirana predstava za mase, stvaranje kaosa, sukob civilizacija i ubojstvo vjere, početak rata i uspostava novog poretka mira, što je baš u stilu  masonske obitelji Rothschild koja je do sada uvijek uspjevala izniknuti negdje iz sjene kad god je u pitanju neki brutalni masakar. Inače, tko bi se usudio napasti vlasništvo jedne od najmoćnijih obitelji svijeta, osim njih samih?

Izvor: dnevno.hr, quotenet.nl, neopresse.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.