Saopćenje za javnost SDA: U novu pobjedu sa novim članovima

Općinski odbor Stranke demokratske akcije Kalesija, kao što je poznato, ima kandidata za načelnika općine na vanrednim izborima zakazanim za 22.2.2015. godine. Gospodin Nedžad Džafić, aktuelni predsjednik OO SDA Kalesija čovjek je koji će biti izabran za načelnika svih građana općine Kalesija čime će nastaviti put ispravne i prosperitetne politike SDA koju su građani Kalesije već više od dvije decenije znali prepoznati.

Stranka demokratske akcije, kao najozbiljniji i najjači politički subjekt u Kalesiji, što potvrđuju rezultati na proteklim Općim izborima iz oktobra 2014., kontinuirano jača svoje redove i radi na evidentiranju i pristupanju novih članova. Kako je u proteklom periodu evidentiran veliki broj zahtjeva građana Kalesije da se učlane u Stranku demokratske akcije, posebno poslije ubjedljive pobjede na oktobarskim izborima, OO SDA Kalesija predstojeću izbornu kampanju počinje sa organizovanom svečanošću povodom pristupanja većeg broja novih članova. Svečanost će biti održana u subotu, 7. februara, u sali Bosanskog kulturnog centra „Alija Izetbegović“ u Kalesiji, sa početkom u 18 sati. Na ovoj svečanosti biće podijeljene članske karte novim članovima Stranke, posebno velikom broju mladih ljudi koji su u proteklom periodu potpisali pristupnice.

Prisutnima će se obratiti kandidat OO SDA Kalesija za načelnika općine i aktuelni predsjednik OO SDA Kalesija g. Nežad Džafić čime će zvanično započeti kampanju predstavljanjem izborne platforme za vanredne izbore za načelnika općine.

Stoga, pozivamo sve članove i simpatizere Stranke demokratske akcije, kao i sve ostale građane Kalesije da svojim prisustvom uveličaju ovu svečanost.

 

 

Općinski odbor SDA Kalesija

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

%d blogeri kao ovaj: