Reprezentativni golman BiH Jasmin Fejzić uplatio novac za Ćiru

Priča o nekadašnjem pripadniku Armije BiH Goranu Ikiću-Ćiri koju je prvi plasirao naš portal lagano uzima maha i u zemljama EU. Naime, prvi se za pomoć javio Maid Halilović koji će za Ćiru održati i humanitarni koncert 23.januara u sali MSŠ Kalesija, kao i Jusuf Bećirović-Juka koji je pokrenuo niz akcija u Švicarskoj, Austriji, Luksemburgu, Švedskoj i dalekoj Americi.

Svoju donaciju prije nekoliko dana uplatili su i BH Fanaticosi, a u akciju se danas uključio i reprezentativni golman BiH Jasmin Fejzić koji je zajendo sa porodicom za Gorana Ikića-Ćiru uplatio 1.000 eura.

“Ovo je moja pomoć za tog našeg patriotu”, kazao je za Kalesija online Fejzić.

No, akcijama za Ćiru nije kraj i dalje njegovi saborci prikupljaju sredstva koja će mu biti predana 23.januara nakon koncerta u Kalesiji na kojem će nastupiti Maid Halilović, Asim Bajrić, Ajsela, Marizela, Nihad Kantić-Šike i mnogi drugi. Kako je za Kalesija online potvrđeno pojedina boračka udruženja rade na pronalaženju posla za ovog borca a u sve s euključio i općinski načelnik Rasim Omerović no s obzirom na podijeljenost među borcima u Kalesiji neki se i protive zapošljavanju Gorana Ikića-Ćire.

(Kalesija online)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

%d blogeri kao ovaj: