Počinje prodaja ulaznica za utakmicu protiv Andore

Prodaja ulaznica za utakmicu kvalifikacija za EURO 2016 izmeđuBosne i Hercegovine i Andore, koja će biti odigrana 6. septembra od 20:45 sati na stadionu Bilino polje u Zenici, počinje sutra, 21. augusta, u 9 sati.

Kako su saopćili iz Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, zbog limitiranog kapaciteta, sigurnosnih mjera i nepuštanja u prodaju sjeverne tribine (kazna UEFA radi nesportskog ponašanja navijača u meču s Izraelom), štampano je 9.300 ulaznica za prodaju, a cijene su 40 KM (tribina zapad), 30 KM (istok), 20 KM (jug), javlja Anadolu Agency (AA).

“Prodaja 5.500 ulaznica obavljat će se putem poslovnica ovlaštene partnerske agencije Centrotours. Prema definiranim pravilima, a u cilju sprječavanja manipulacija ulaznicama, te uzimajući u obzir prethodna iskustva, jedna osoba moći će kupiti najviše dvije ulaznice, uz predočavanje identifikacionog dokumenta i evidentiranje serijskih brojeva ulaznica.

Kupovina ulaznica osobama bez identifikacionog dokumenta neće biti dozvoljena. Osobi koja je već identificirana kao kupac ulaznice neće biti omogućena ponovna kupovina ulaznica na istom ili drugom prodajnom mjestu. FSBiH će imati mogućnost elektronskog nadzora nad prodajom ulaznica kako bi poduzeo potrebne mjere u spornim slučajevima”, istaknuli su iz FSBiH, naglasivši:

Za susret s Andorom bit će obavljena i neposredna prodaja 3.800 rezerviranih ulaznica.

“Neposredna prodaja ulaznica, između ostalih, bit će omogućena samo za organizirane navijačke grupe, koje redovno prate utakmice naše reprezentacije i pružaju konstantnu podršku.

Koristimo priliku da pozovemo navijače koji će 6. septembra 2015. godine biti na stadionu Bilino polje da pomognu našoj reprezentaciji gromoglasnom podrškom, ali na sportski, korektan način, uz poštivanje i uvažavanje svih aktera utakmice”, poručili su iz FSBiH.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

%d blogeri kao ovaj: