Plava Poliklinika slavi 18 rođendan

Želimo se zahvaliti na velikom povjerenju i očekujte mnogo pozitivnih novosti.
Pratite nas na nasoj FB stranici ( Plava Poliklinika Tuzla & Sarajevo )  uskoro objavljujemo nagradu igru .

Plava poliklinika 18 godina sa vama. Prva privatna porodična zdravstvena ustanova sa centralnim sjedištem u Tuzli i manjom ispostavom u Sarajevu, slavi punoljetstvo.

Trenutno se prostire na preko 1000 m^, sa više od 40 stalno zaposlenih i velikim brojem konsultanata. Vlasnici Prim.dr Džemil Hujdurović spec.ginekologije i akušerstva ,dr porodične medicine i Prim.dr Senada Hujdurović spec. Interne medicine-kardiolog i dr porodične medicine, planiraju dodatno proširenje kapaciteta !

Plava polikliklinika je spoj ljekara sa velikim stručnim iskustvom i mladih ambicioznih ljekara školovanih na Zapadu. Plava poliklinika je i prva privatna zdravstvena ustanova koja je u Federaciji BiH sklopila ugovor sa Zavodom za javno zdravstvo o pružanju CT i MRI pretraga, uz zdravstvenu knjižicu i tako skratila liste čekanja .

Teleradiologija – telekomunikacija

Teleradiologija ili postavljanje dijagnoze na daljinu, uz pomoć rentgenskih i snimaka (CT) predstavlja jednu od savremnenijih metoda koja se primjenjuje u Plavoj poliklinici. Referirajući se na svjetske i regionalne standrade, Plava poliklinika je i uvela metode Teleradiologije; Koristeći nova telekomunikacijska rješenja, a uvažavjući vrijeme i potrebe naših pacijenata, nastojimo da se u rekordnom roku završe ove ekspertske radiološke analize, a što je u suštini i koncept našeg cjelokupnog rada.

Set različitih medicinskih pretraga koje se mogu obaviti za jedan dan u Plavoj poliklinici nedostižan je izazov i za razvijene zemlje zapadne Evrope.

U Plavoj poliklinici se radi preko 200(dvije stotine) zdravstvenih pretraga! Plava poliklinika je danas tehnološki najmodernije opremljena zdravstvena ustanova u BiH, gdje rade najeminentniji stručnjaci iz različitih oblasti medicine, primarijusi, profesori, docenti, magistri…

ekipa

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

%d blogeri kao ovaj: