Općina Kalesija uputila poziv privrednicima zainteresiranim za izvoz u Rumuniju

U okviru aktivnosti na poboljšanju poslovnog ambijenta i doprinosa u razvoju poduzetništva općina Kalesija, u saradnji sa Ambasadom BiH u Rumuniji, poziva kalesijske privrednike, čija preduzeća su izvozno orijentisana, da se prijave za učešće na radnom sastanku  sa ambasadorom BiH u Rumuniji koji će se održati 15.4.2016. godine u zgradi BKC u Tuzli (plava sala) sa početkom u 14 sati. Sastanak je planiran u cilju povećanja spoljnotrgovinske saradnje Bosne i Hercegovine i Rumunije.

Stoga, u ime općine Kalesija pozivamo sve privrednike koji u svojim poslovnim planovima imaju namjeru plasiranja svojih proizvoda i usluga na rumunsko tržište da, ukoliko su zainteresovani prisustvovati  radnom sastanku sa ambasadorom BiH u pomenutom terminu, izvrše prijavu na mail: opcina@kalesija.ba  sa naznakom “Prijava učešća-Ambasada BiH u Rumuniji” najkasnije do ponedjeljka 4.4.2016. godine do 15 sati.

Zainteresovani privrednici bi za radni sastanak trebali pripremiti podatke o svojoj firmi, kapacitetima, proizvodima, uslugama, cijenama i sl. kako bi se isti posredstvom ambasade BiH mogle prezentirati rumunskoj privredi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

%d blogeri kao ovaj: