Objavljena lista kandidata za volonterski staž

Minstarstvo za boračka pitanja Tuzlanskog kantona objavilo je na web stranici Vlade Tuzlanskog kantona Konačnu listu kandidata za obavljanje volonterskog staža. Riječ je o 288 kandidata kojima se u Budžetu Tuzlanskog kantona obezbjeđuju sredstva za obavljanje volonterskog staža.  Konačna lista za obavljanje volonterskog staža objavljena je nakon što je završen žalbeni postupak kandidata koji su podnijeli prigovor.

U narednom periodu ministar za boračka pitanja Fahrudin Skopljak će sa saradnicima i predstavnicima JU Službe za zapošljavanje Tuzla održati radni sastanak sa volonterima koji su nakon okončanog postupka ostvarili pravo za obavljanje volonterskog staža.

Tema sastanka,  o čijem terminu će javnost biti blagovremena upoznata, su detalji o raspisanom Javnom pozivu za učešće u Programu sufinansiranja obavljanja volonterskog staža boraca i članova njihovih porodica, upućenom poslodavcima sa područja Tuzlanskog kantona. Na sastanku će kandidatima biti saopšteni potrebni podaci u vezi sa nastavkom angažmana.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

%d blogeri kao ovaj: