Nastavak prekinute sjednice Općinskog vijeća Kalesija u srijedu, 06.maja

Nastavak 25.redovne sjednice Općinskog vijeća Kalesija održat će se u srijedu, 06.maja odlučeno je na današnjoj sjednici Kolegija Općinskog vijeća.

Podsjećamo, sjednica je prekinuta u četvrtak, 30.aprila prilikom razmatranja druge tačke dnevnog reda, izbora predsjedavajućeg Općinskog vijeća Kalesija.

Prije prekida vijećnici su usvojili Odluku o dodjeli općinskih priznanja. Na osnovu ove odluke,  «Medalja sa zlatnim grbom» općine Kalesija bit će dodijeljena preduzeću “UNIS – TOK” d.o.o. Kalesija, dok će «Plaketu sa zlatnim grbom općine Kalesija» dobiti  Mujkanović (Ismet) Senad iz Seljublja, Stadt Zug – Schweiz i Fudbalski klub “Sloga” Tojšići. Uručivanje općinskih priznanja će se izvršiti 23. maja 2015. godine prilikom svečanog obilježavanja Dana općine Kalesija.

Na nastavku sjednice, vijećnici bi trebali izabrati predsjedavajućeg vijeća, a još će se razmatrati Informacija o klizištima, radu Općinskog suda Kalesija, stanju penzionera, obrazovanju i zapošljavanju na području kalesijske općine.

 

(Radio Feral)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

%d blogeri kao ovaj: