Na Tušnju u prodaji još 500 ulaznica na dan utakmice protiv Lihtenštajna

Sve ulaznice za prijateljski susret između BiH i Lihtenštajna su rasprodate u rekordnom roku, mada se još po koja može naći u preprodaji kod privatnih lica, javlja “Tuzlanskilist.ba”.

Prvih 7000 ulaznica je rasprodato odmah a još 500 ulaznica je rezervisano za dan utakmice. Ovim gestom su iz organizacionog odbora odlučili izaći u susret onima koji nisu stigli na vrijeme.

S obzirom da se očekuje do sada rekordan broj posjetioca, ulica Meše Selimovića će biti zatvorena na dionici od raskrsnice sa Sjevernom saobraćajnicom do raskrsnice sa ulicom VI. Bosanske Brigade u periodu od 12:00h do 20:00h.

Privatni automobili kojima posjetioci doputuju moći će biti privremeno parkirani na zatvorenoj dionici ulice Meša Selimović.

Iz organizacionog odbora zamolili su sve posjetioce da koriste javna sredstva prevoza da bi se izbjegli mogući saobraćajni problemi i gužve.

Navijači koji nisu kupili ulaznice za prijateljski meč na “Tušnju” susret će moći pratiti u direktnom prijenosu na BHT 1 televiziji.

Utakmica protiv Lihtenštajna je na rasporedu 4. septembra sa početkom od 17 sati, a igra se na stadionu “Tušanj”.

Osim utakmice protiv Lihtentšajna naša državna, BHT 1 televizija će raditi direktan prijenos svih kvalifikacionih mečeva reprezntacije BiH za plasman na Europsko prvenstvo 2016. godine.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

%d blogeri kao ovaj: