Muškarac iz Osmaka uhapšen zbog podmetanja požara i krađe u mjestu Borogovo

Policija je uhapsila lice čiji su inicijali B.S. iz Osmaka zbog sumnje da je podmetnulo požar u kući u mjestu Borogovo iz koje je ukralo lovačku pušku i lovačku opremu.

Policijskoj stanici Osmaci sinoć je u 2.15 sati prijavljeno da je došlo do požara u prizemlju kuće u mjestu Borogovo kod Osmaka, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Bijeljina.

Na lice mjesta su izašli policijski službenici i pripadnici Vatrogasne jedinice Osmaci koji su lokalizovali požar.

Policija je obavila uviđaj, kojim je utvrđeno da je izgorio sprat porodične kuće i da je požar, najvjerovatnije, namjerno izazvan, te da je iz kuće ukradena lovačka puška i prateća lovačka oprema.

Brzim i efikasnim radom policija je kao počinioca krivičnih djela paljevina i teška krađa identifikovala lice čiji su inicijali B.S, koje je tokom kriminalističke obrade priznalo izvršenje djela i opisalo način na koji ih je počinilo.

Nakon kompletiranja predmeta protiv B.S. će nadležnom tužilaštvu biti podnesen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima.

Iz bijeljinskog Centra podsjećaju da su ove godine policijski službenici nadležnim tužilaštvima dostavili protiv B.S. veći broj izvještaja o počinjenim krivičnim djelima protiv imovine.

B.S. je poznat kao višestruki povratnik u izvršenju različitih vrsta krivičnih djela, a posebno na štetu imovine.

Fena

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.