MUP-a TK-a poziva građane da pomognu u identifikaciji ženske osobe, čije je beživotno tijelo pronađeno u Dubravama

U cilju identifikacije nepoznate ženske osobe, čije je beživotno tijelo pronađeno dana 23.avgusta na području općine Živinice, u naselju Donje Dubrave, i rasvjetljavanja navedenog događaja, uz saglasnost tužioca Kantonalnog tužilaštva Tuzla, iz MUP-a TK su naveli detaljniji opis pronađenog tijela i objavili fotografije odjevnih predmeta.
Naime, na osnovu do sada prikupljenih informacija radi se o ženskoj osobi visine 176 cm, sitnije građe, težine od 60-65 kg, svijetlijeg tena kože, bez vidljivih karakteristika na tijelu osim reza u donjem desnom dijelu stomaka (nedostaje slijepo crijevo /crvuljak/).

 

 

Predpostavlja se da je spomenuta osoba starosti od 40-55 godina (uz mogućnost da se radi i osobi mlađoj od 40 godina), prirodno tamne smeđe boje kose, s tim da je ista u vrijeme pronalaska imala ofarbanu kosu u plavu boju s pramenovima u boji zlata, u gornjoj vilici ista je imala porculanske navlake na zubima 1,2 i 3 obostrano i zubnu protezu za kutne zube 5-6 obostrano. Žrtva je u vrijeme pronalaska bila obučena u teksas farmerice tamno plave boje marke G-STAR veličine 26-32, bijelu košulju marke ESMARA kratkih podvrnutih rukava veličine 35.

 

S tim u vezi iz MUP-a TK-a pozivaju građane ako posjeduju bilo kakve informacije vezane za nestanak ženske osobe ili druge informacije koje mogu pomoći u rasvjetljavanju ovog događaja, da se obrate najbližoj policijskoj stanici, policijskoj patroli na terenu ili da se jave na policijski broj 122.

 

(MUP TK)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

%d blogeri kao ovaj: