Muhamed Osmanović:” Uvođenjem druge smjene porodične medicine u Tojšićima, u mnogome smo pomogli građanima Gornjih Vukovija!”

Sinoć su Muhamed Osmanović i SDP nastavili svoju predizbornu kampanju uspješnim skupovima u Lipovicama i Gornjim Vukovijama.
Prisutnima u Gornjim Vukovijama su se obratili Mevludin Muminović i Samra Bajrić, kandidati iz Gornjih Vukovija/Ćiva, Senad Šmigalović nosilac liste SDP-a za predstojeće izbore, Dževad Hadžić i kandidat za načelnika dr. Muhamed Osmanović.

Mevludin Muminović i Samra Bajrić su naglasili probleme u Gornjim Vukovijama i Ćivama, ali i istakli da čišćenjem kanala podobnim mještanima, aktuelna vlast sigurno neće dobiti izbore u Gornjim Vukovijama. Također, naglasili su da će građani kazniti aktuelnu vlast zbog neispunjenih obećanja u proteklom periodu.

Senad Šmigalović se u svom obraćanju dotakao slogana jednog od kandidata za načelnika koji kaže “Djela govore!”. Zapitao se da li djela govore i u toku rata kada su Senad i Muhamed bili na prvim borbenim linijama, dok su pojedinci dovlačili humanitarnu pomoć iz Hrvatske, i skupo nam je prodavali?!

Muhamed Osmanović je govorio o uvođenju druge smjene porodične medicine u ambulanti u Tojšićima, čime je olakšano liječenje velikom broju građana Gornjih Vukovija. Također, da ga nenarodna vlast nije smijenila, još puno toga bi bilo urađeno u Domu zdravlja, ali će sve te nepravde koje su godinama činjene prema građanima Gornjih Vukovija i Lipovica ispraviti sa pozicije načelnika nakon 02. oktobra. Govorio je o programu rada kao budućeg načelnika, što su građani više puta nagrađivali velikim aplauzom i obećali zdušnu podršku u nedjelju 02. oktobra!

 

Služba za informisanje OO SDP Kalesija

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

%d blogeri kao ovaj: