LEPA BRENA SLOMILA OBJE RUKE

Pjevačica Lepa Brena jučer se teže povrijedila i hitno je primljena u bolnicu u Lovranu, u Hrvatskoj. Prelome obe ruke zadobila je kada se saplela i pala.

Poznata pevačica Lepa Brena je jučer ujutro u jednom odmaralištu u Novom Vinodoloskom pala i slomila obe ruke, nakon čega je hitno hospitalizovana, a očekuje se da danas bude operisana.

Potrebna joj je hirurška intervencija, ali ljekari su zbog njenih prethodnih problema s trombom odlučili da do jutra pričekaju s operacijom, prenosi Index.hr.

Srpska folk-zvezda trebalo je sinoć i večeras da održi dva koncerta u makarskoj diskoteci „Petar Pan“, ali sada su sve njene aktivnosti otkazane do daljega, navodi ovaj portal.

Brena i njen suprug Boba Živojinović odmarali su se u Novom Vinodolskom u Hrvatskoj, kao svakog ljeta, a tokom doručka pala je i slomila obje ruke, rekao je njen portparol Vedran Strukar.

„Do daljeg neće nastupati, a otkazani su nastupi u Makarskoj i Bihaću“, stoji u službenom saopštenju, a Strukar dodaje i da će kupcima karata novac biti refundiran.

Kako je u prvom trenutku navela većina medija u regionu, prelome obje ruke pevačica je zadobila u teškoj saobraćajnoj nesreći na putu prema Makarskoj.

Kasnije se kratkom izjavom oglasio njen suprug Slobodan Živojinović koji je demantovao te navode.

Nakon nezgode i pada, folk zvijezda biće zadržana na lečenju u Ortopedskoj klinici Lovran, nadomak Opatije.

Brzom intervencijom hrvatskih doktora i predusretljivošću kompletnog medicinskog osoblja, ustanovljeno je da je Brena slomila desnu, ali i lakat lijeve ruke, zbog čega će biti podvrgnuta hirurškoj intervenciji, navodi Index.hr.

Stanje Lepe Brene je stabilno, ona se oseća dobro, uz nju su osim supruga Bobe i sinovi Stefan i Viktor, kao i kompletno medicinsko osoblje spomenute klinike.

Javnosti se saopštenjem obratila i porodica Lepe Brene

Porodica Živojinović ovom prilikom se zahvaljuje na velikoj pažnji koju su im ukazali svi zaposleni u Ortopedskoj klinici u Lovranu, ali i svim bliskim prijateljima, kao i celokupnoj javnosti širom Balkana na ukazanom interesu i brigom za zdravstveno stanje folk zvezde, navodi se u saopštenju

Inače, najava održavanja dva  koncerta Lepe Brene u Makarskoj izazvalo je burne reakcije javnosti u ovom gradu. Najglasnije su bile boračke organizacije, koje se izričito protive gostovanju Brene u njihovom gradu.

U saopćenju Koordnicija udruga proizašlih iz Domovinskog rata makarskog primorja, kojeg potpisuje Damir Zukić, branitelji ističu oštro protivljenje njenom nastupu u Makarskoj naglašavajući da se, kako kažu, tim činom vrijeđaju i provociraju svi branitelji i domoljubi. Na kraju priopćenja branitelji izražavaju nadu da će Grad Makarska i policija reagirati na svaki pokušaj remećenja javnog reda i mira.
Krajem mjeseca Lepa Brena je trebala da nastupi i u Bihaću.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.