Konkurs za dodjelu općinskih priznanja i nagrada u povodu 18. maja – Dana oslobođenja Općine Živinice

Komisija za odlikovanja i priznanja Općinskog vijeća Živinice raspisala je Javni konkurs za dodjelu općinskih priznanja i nagrada u povodu 18. maja – Dana oslobođenja Općine Živinice. U tom cilju pozivaju se građani, politički i pravni subjekti, nevladine organizacije i udruženja te druga pravna i fizička lica da podnesu prijedlog za dodjelu nagrada u povodu 18. maja.

Za poseban doprinos u odbrani Općine Živinice i Države Bosne i Hercegovine zaslužnim pojedincima i organizacijama dodjeljivat će se: pismena pohvala, pismena zahvalnica i novčana nagrada.

Općinska priznanja i nagrade dodjeljuju se svake godine za kolektivna i pojedinačna društveno-korisna djela koja služe za primjer drugima, kao što su posebne zasluge i doprinos u odbrani Općine i države BiH.

Prijedloge za dodjelu nagrada u povodu 18. maja – Dana oslobođenja Općine Živinice dostaviti u Stručnu službu Općinskog vijeća najkasnije do 18.4.2016. godine do 16,00 sati.

Javni konkurs možete pogledati na zvaničnoj stranici Općine Živinice:www.opcinazivinice.ba u dijelu KONKURSI-OGLASI-POZIVI.

Za sve dodatne informacije predlagači se mogu obratiti u Stručnu službu Općinskog vijeća Živinice ili na broj telefona 035/743-392.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

%d blogeri kao ovaj: