KALESIJSKE SERVISNE INFORMACIJE

Prema podacima iz Policijske stanice Kalesija u protekla 24 sata nije bilo krivičnih djela i saobraćajnih nezgoda, a javni red i mir je narušen u dva slučaja.

Pored navedenih poslova i zadataka, službenici policije PS Kalesija su u saradnji sa kantonalnim tržišnim inspektorima izvršili pretres ugostiteljskog objekta “Merak” u Kikačima, kojom prilikom je pružena asistencija službenicima Kantonalne porezne inspekcije, navodi se u dnevnom biltenu PS Kalesija.

Pripadnici PS Kalesija su u protekla 24 sata kontrolisali 53 vozača i vozila, sačinjeno je 12 službenih zabilješki, izrečeno je 17 prekršajnih naloga po ZOBS-u, a legitimisano je 3 lica.

 

Vrijeme: Prema podacima iz Centra za obavještavanje i javljanje CZ Kalesija, jutros je u Kalesiji i okolnim mjestima pretežno oblačno vrijeme. Temperature zraka u Kalesiji u 8 sati iznosila je 2 stepena celzija, relativna vlažnost vazduha  98%, atmosferski pritisak  970 hektopaskala. Prema prognozama  danas se očekuje pretežno oblačno vrijeme, sa slabom kišom. Maksimalna dnevna temperature do 4 stepena celzija.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

%d blogeri kao ovaj: