Javna rasprava po Nacrtu izmjena i dopuna Regulacionog plana Kalesije

Služba za prostorno planiranje, građenje i komunalne poslove općine Kalesija kao nosilac priprema Izmjena i dopuna Regulacionog plana dijela naselja Kalesija – „Južna zona“ i Regulacionog plana „Južna zona“ Centar Kalesija i Izmjena i dopuna Regulacionog plana dijela naselja Kalesija -„Sjeverna zona“, a na osnovu člana 46. stav 1. Zakona o prostornom uređenju i građenju („Sl. novine TK“,br.6/11; 4/13 i 15/13), izdaje:
       O B A V J E Š T E NJ E

POZIVAJU SE SVI ZAINTERESOVANI GRAĐANI, VLASNICI ZEMLJIŠTA, KORISNICI PROSTORA KOJI SE KORISTE U RAZLIČITE NAMJENE NA PODRUČJU OBUHVATA REGULACIONOG PLANA KALESIJA I SVI ZAINTERESOVANI SUBJEKTI DA MOGU IZVRŠITI UVID U NACRT IZMJENA I DOPUNA REGULACIONOG PLANA DIJELA NASELJA KALESIJA -„JUŽNA ZONA“ I REGULACIONOG PLANA „JUŽNA ZONA“ CETAR KALESIJA, KAO I NACRT IZMJENA I DOPUNA REGULACIONOG PLANA DIJELA NASELJA KALESIJA – „SJEVERNA ZONA“ U PROSTORIJAMA OPĆINE KALESIJA U SLUŽBI ZA PROSTORNO PLANIRANJE, GRAĐENJE I KOMUNALNE POSLOVE, KANCELARIJA BROJ 28. SVE DO 28.03.2014.GODINE I DATI SVOJE SUGESTIJE, PRIMJEDBE I PRIJEDLOGE.

UVID U NACRT IZMJENA I DOPUNA REGULACIONIH PLANOVA GRAĐANI MOGU IZVRŠITI I PUTEM web stranice: www.kalesija.ba

OBAVJEŠTAVAJU SE SVI ZAINTERESOVANI GRAĐANI OPĆINE KALESIJA DA ĆE SE GLAVNA JAVNA RASPRAVA O NACRTU IZMJENA I DOPUNA REGULACIONOG PLANA DIJELA NASELJA KALESIJA -„JUŽNA ZONA“ I REGULACIONOG PLANA „JUŽNA ZONA“ CETAR KALESIJA, KAO I O NACRTU IZMJENA I DOPUNA REGULACIONOG PLANA DIJELA NASELJA KALESIJA – „SJEVERNA ZONA“ ODRŽATI DANA 26.03.2014.GODINE (SRIJEDA) SA POČETKOM U 16,00 ČASOVA U PROSTORIJAMA MZ CENTAR KALESIJA.

PISMENE PRIMJEDBE I PRIJEDLOGE GRAĐANI MOGU DOSTAVLJATI U SLUŽBU ZA PROSTORNO PLANIRANJE, GRAĐENJE I KOMUNALNE POSLOVE SVE DO 28.03.2014.GODINE

 

POMOĆNIK NAČELNIKA

Hata Mujčinović, dipl.ing.tehn.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

%d blogeri kao ovaj: