Saopćenje SDP-a : Nema sumnje da Muhamed Osmanović slavi veliku pobjedu 02. oktobra!

Miljanovci su sinoć bili domaćin predizborne tribine OO SDP BiH Kalesija. Po ustaljenoj proceduri, domaćin je predstavio prisutnima kandidate sa liste za OV i kandidata za Općinskog načelnika doktora Muhameda Osmanovića.
Prisutnima se obratio kandidat iz Miljanovaca – Mersad Hasanović, koji je istakao važnost izlaska na izbore 02. oktobra. Također, podsjetio je građane na period dok je obavljao funkciju direktora MSŠ Kalesija, kazavši da je to najuspješniji period u dugogodišnjoj historiji MSŠ Kalesija.
Nosilac liste za OV Kalesija Senad Šmigalović pozvao je sve kandidate i aktiviste da sačuvaju dostojanstvo, jer predizborna kampanja ulazi u završni period. Smatra da je SDP u ovoj kampanji uradio dovoljno i da je to narod prepoznao, što ujedno govori i broj posjetitelja na svim javnim tribinama do sad.

Predsjednik OO SDP Kalesija Dževad Hadžić prisutne je pozvao da podrže listu kandidata za OV jer samo tako biraju bolju i svjetliju budućnost, samo tako biraju ljude koji će istinski predstavljati sve mještane naše Općine. Pozvao je da podrže i doktora Muhameda Osmanovića, jer jedino on čista obraza smije stati pred građane Miljanovaca. Svi ostali su obećavali, a ništa nisu ispunili.

Dugotrajnim aplauzom dočekan je doktor Muhamed Osmanović koji je istakao da čistog obraza i bez oraha u džepovima stoji pred građanima Miljanovaca. Govorio je i o inicijativama kojima bi se raspisivali konkursi u Kalesiji, ali vladajuća većina predvođena kalesijskom SDA je uvijek to odbijala.Također, naglasio je problem čitaonice u Miljanovcima, ali i onog rugla od započetog objekta iznad stadiona. FK Bjeljevac mora ponovo biti ponos Miljanovaca, i učinit će sve da oživi ovaj fudbalski  klub.

 

 

Služba za informisanje OO SDP Kalesija

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

%d blogeri kao ovaj: