Za vikend sunčano vrijeme

Jutros je u Kalesiji i okolnim mjestima sunčano vrijeme, uz umjerenu oblačnost. Temperatura zraka u Kalesiji u 8 sati iznosila je 8 stepeni celzija

Prema prognozama Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH, za dane vikenda očekuje se sunčano vrijeme, uz malu do umjerenu oblačnost. U jutarnjim satima i veći dio prijepodneva u Bosni po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom ili sumaglicom. Jutarnje temperature od 4 do 10, na jugu od 11 do 15, a dnevne od 18 do 24, na jugu do 27 °C.

U ponedjeljak 16.10.2017., sunčano. U jutarnjim satima i veći dio prijepodneva u Bosni po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom ili sumaglicom. Jutarnje temperature od 6 do 12, na jugu od 12 do 16, a dnevne od 20 do 27 °C.

U utorak 16.10.2017., sunčano uz umjerenu oblačnost. U jutarnjim satima i veći dio prijepodneva u Bosni po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom ili sumaglicom. Jutarnje temperature od 7 do 12, na jugu od 13 do 18, a dnevne od 20 do 27 °C.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA ZA SUBOTU, 14.OKTOBAR

Uz povoljne biometeorološke prilike, tegobe kod osjetljivih osoba neće biti suviše izražene. Mjestimična magla može kod hroničnih bolesnika uzrokovati manje poteškoće. Obzirom da će tokom dana biti dosta toplije u odnosu na svježiji jutarnji period, naročito u unutrašnjosti, poželjno je slojevito se odjenuti i ne pretjerivati sa aktivnostima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *